Hiện kết quả từ 1 tới 2 của 2

Chủ đề: Bài tập từ loại toeic

  1. #1

    Bài tập từ loại toeic



    1. The park service asks visitors to behave _________ and show respect for wildlife.
    A. responsibly
    B. responsible
    C. responsibility
    D. responsibilities
    2. The _______ of Board of Directors is scheduled for Monday.
    A. election
    B. elected
    C. elects
    D. electable
    3. In order to suppress harmful insects and weeds, garden maintenance companies must choose the right
    products and apply them ______
    A. correction
    B. correctly
    C. corrected
    D. correcting
    4. The CEO will use her __________ in determining how the reorganization of the company will be
    conducted.
    A. discretionary
    B. discrete
    C. discretely
    D. discretion
    5. ________ by the audience’s positive reaction to its music, the Gary Jones played well past midnight.
    A. Delighted
    B. Delightedly
    C. Delightful
    D. Delight
    6. The young fashion designer wanted to create dress styles ___________ different from those of her
    contemporaries.
    A. recognize
    B. recognizing
    C. recognizable
    D. recognizably
    7. Many environmental analysts recommend that nations reduce their __________ on non*renewable
    energy sources.
    A. dependently
    B. dependence
    C. dependent
    D. depend
    8. A particularly _________ drawback of this book is the almost complete lack of useful illustrations or
    tables.
    A. frustrating
    B. frustratingly
    C. frustrated
    D. frustration
    9. The general manager has ______ that any information customers enter be used only to respond to their
    inquiries and requests.
    A. suggested
    B. suggesting
    C. suggest
    D. suggestion
    10. Additional information on _______ financial aid such as grants and scholarships can be obtained from
    career offices at each university.
    A. extend
    B. extensive
    C. extent
    D. extension
    Attached Images Attached Images
    FUNNY ENGLISH - Ms HANH: 0906 774 695
    ĐỒNG HÀNH CÙNG BẠN ĐẠT MỤC TIÊU TOEIC

  2. #2
    Đáp án:
    1. A 6. D
    2. A 7. B
    3. B 8. A
    4. D 9. A
    5. A 10. B
    FUNNY ENGLISH - Ms HANH: 0906 774 695
    ĐỒNG HÀNH CÙNG BẠN ĐẠT MỤC TIÊU TOEIC

Từ khóa (Tag) của chủ đề này

Quyền viết bài

  • Bạn không thể gửi chủ đề mới
  • Bạn không thể gửi trả lời
  • Bạn không thể gửi file đính kèm
  • Bạn không thể sửa bài viết của mình
  •